Colla Jove Xiquets de Vilafranca
Colla Jove Xiquets de Vilafranca

Tots els membres de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca tenen la condició de soci-casteller o de sòcia-castellera de l'associació, condició que s'adquireix en el moment de signar una sol•licitud d'alta que inclou el pagament d'una petita quota anual, gairebé simbòlica.

Aquest fet, encara que no ho sembli, té moltes implicacions directes en el funcionament plenament democràtic i obert de la colla. Iguala tots els membres en drets i deures i evita l'aparició de privilegis, discriminacions o l'aparició de grups de poder. Garanteix la màxima permeabilitat a la colla, on tothom hi pot entrar i adherir-s'hi, sense condicions ni pressions internes.

Al ser inscrit com a soci hom , té dret a participar en tots els actes de la colla. La Colla Jove Xiquets de Vilafranca vol garantir el màxim creixement social de l'entitat que va associat, en paral·lel, al creixement casteller.

 

BENVINGUTS A L'APP DE LA COLLA JOVE XIQUETS DE VILAFRANCA, DES D´AQUÍ ES COMUNICARÁN TOTS ELS ESDEVENIMENTS RELATIUS A LES ACTIVITATS DE LA COLLA I ÉS L'ÚNICA VÍA DE COMUNICACIÓ VÁLIDA. 
DE MOMENT EL WATSSAP SEGUIRA ACTIU FINS AL MOMENT QUE L'APLICACIÓ ARRIBI A TOTS ELS MEMBRES DE LA COLLA.

Registra't aquí: http://www.sportmember.es/

 i crea un membre

equip: Colla Jove Xiquets de Vilafranca

després instal-la l`aplicació, la trobaràs a  play store
 

Contacte

Colla Jove Xiquets de Vilafranca
Escorxador 19
08720 Vilafranca del Penedès

 

Correo electrónico: info@jovedevilafranca.cat

 
També pot trucar-nos al telèfon: 692916949 o bé utilitzar el nostre formulari de contacte

Colla Jove Xiquets de Vilafranca en xarxes socials :

SEGUEIX-NOS AL::