Colla Jove Xiquets de Vilafranca
Colla Jove Xiquets de Vilafranca

Assajos

Els assajos de la Jove de Vilafranca aquesta setmana seran el dimecres a les 21 h a l’Escorxador i cada divendres a les 20 h la canalla i a les 21:15 h tothom a la Rambla de La Girada. La colla anima als afeccionats a fer pinya als seus assajos per poder seguir creixent.

La Colla Jove va ser a la Festa Major de Rubí.

El passat dissabte 29 de juny, la colla castellera vilafranquina es va desplaçar fins a Rubí, on va actuar a la seva festa major acompanyada dels Castellers de Rubí, els Minyons de Santa Cristina d’Aro i els Castellers de Montcada.
La Jove va obrir amb el pilar de 4 d’inici que va fer fallida un cop carregat. Va continuar amb un 3 de 6 de postal que demana un pis més, sempre i quan puguin assegurar un bon pom de dalt. Va continuar en segona ronda amb una torre de 6 pesada i molt ferma. En tercera ronda, no van poder fer castells perquè
després d’una caiguda dels castellers locals, es va acordar tancar la diada, per la imminent marxa de l’ambulància i el retard acumulat que ja portava la diada. Van acabar amb un intent desmuntat de pilar de 4 en que l’enxaneta no va acabar la feina.
L’endemà diumenge 30, a dos quarts d’una del migdia a la rambla vilafranquina, la colla blau cel va fer un emotiu pilar de 4 a la trobada de puntaires solidària amb els malalts de la ELA, en la seva primera edició a vilafranquina i que va servir per recollir fons per a combatre aquesta terrible malaltia. Posteriorment, els
màxims dirigents de la colla van assistir al dinar solidari.

La Colla Jove actuarà a la festa major de Rubí.

El proper dissabte 29 de juny, la colla castellera vilafranquina es desplaçarà a Rubí, on actuarà a la seva festa major acompanyats dels Castellers de Rubí, els Minyons de Santa Cristina d’Aro i els Castellers de Montcada. La previsió de la colla es repetir-hi 3 castells de 6 que ja van assolir a Tortosa i afegir-hi el pilar de 5, tot i que els castells definitius es decidiran després de l’assaig del proper divendres, quan els vilafranquins es desplaçaran al local dels de Rubí a assajar conjuntament i a fer proves amb xarxa. Cal recordar que la colla vilafranquina no disposa actualment d’espai cobert per assajar i, per tant, no pot fer proves amb aquesta protecció que tant ajuda les colles a millorar la seva tècnica.
L’endemà diumenge 30, a dos quarts d’una del migdia, la colla blau cel vilafranquina farà uns pilars en un acte solidari amb els malalts de la malaltia ELA, a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca.

Assajos

Els assajos de la Jove de Vilafranca es fan cada dimecres a les 21 h i cada divendres a les 20 h la canalla i
a les 21:15 h tothom, al Pati de l’Escorxador, excepte el proper divendres 28 que assajaran a Rubí. La colla
anima als afeccionats a fer pinya als seus assajos per poder seguir creixent, amb la mirada posada als
castells de 7 pisos que volen recuperar durant aquesta temporada.

Propera diada a Tortosa.

La Jove de Vilafranca actuarà el proper dissabte a Tortosa, acompanyats dels locals Castellers de Tortosa i d’altres dues colles de 6.

La Jove espera portar-hi castells de 6 i repetir el pilar de 5 que van assolir la
setmana passada al Prat.

 

 

Primer 3 de 6 amb agulla de la Colla Jove a Montserrat.

Ahir diumenge, la colla blau-cel vilafranquina va actuar en solitari a Montserrat, dins els actes del dia de la Gran Família de la ONCE, que enguany arribava a la seva 25à edició i on la Jove fa anys que hi participa.
Després de diversos actes preliminars, com ara una coca de més de 80 metres, uns 1.300 afiliats de la ONCE i diversos visitants turístics van poder veure l’actuació castellera, que havia de fer-se en només 40 minuts.

 

 

Diada de Fira de Primavera a Tremp.

Ahir diumenge, la Colla Jove de Vilafranca actuava per segon any consecutiu a la Fira de Primavera de Tremp. Els acompanyaven a plaça la colla dels Malfargats dels Pallars, que vestia camisa de color blanc ja que encara es considera com a colla castellera en formació. Ambdues colles es van concentrar a la plaça de Catalunya on van començant alçant un pilar de 4 cadascuna d’elles.

 

La Colla Jove va mantenir la tònica habitual de les dues primeres sortides, amb molts dubtes a l’hora d’executar les construccions de 6. Va començar amb una torre de 6 que, malgrat que la tècnica considera el seu millor castell, va tornar a quedar en intent desmuntat per problemes en un dels segons, que no es va trobar còmode en cap moment. En repetició, van decidir assegurar amb el segon 3 de 6 de la temporada, descarregat amb bones mides. En tercera ronda, van fer un intent de 3 de 6 amb l’agulla desmuntat per indecisió de la canalla i, en quarta ronda, van tornar a repetir aquest castell però, aquesta vegada que la canalla sí que va pujar decidida, una rengla es va obrir pel terç i va cedir cap a dins del castell. La diada es va acabar aquí ja que els serveis sanitaris van deixar la plaça i ja era tard. No hi va haver cap lesionat tot i l’ensurt de la caiguda.

 

El Malfargats del Pallars van fer, a més del pilar de 4 inicial, construccions de 5 i un intent desmuntat de 4 de 6, amb dosos col·locats.

Diada de Sant Jordi decebedora per a la Jove.

Dissabte passat, la Colla Jove de Vilafranca celebrava una de les seves diades a Vilafranca, la 9a Diada de Sant Jordi, que cada any representa la seva presentació a casa. Els acompanyaven a plaça els Castellers de Sant Feliu, també conegut com els magentes, i els Castellers del Prat. Totes les colles es van concentrar a la plaça de la Vila, on van alçar 3 pilars de 4 simultanis.

 

Tot seguir, va tenir lloc una mini cercavila pel carrer de la Cort fins arribar a la Plaça Constitució, on es van fer els castells. La Jove va començar fort amb el seu màxim castell de l’any passat, la torre de 6, del que va fer dos intents desmuntats consecutius que pintaven molt sòlids. Això era perquè molts components del tronc eren experimentats i la torre de 6 estava molt quieta però, tot i això, l’acotxadora no va remuntar el pis de terços en cap dels dos intents i es van desmuntar. En tercera ronda, els vilafranquins van descarregar un 3 de 6 amb un pom de dalt més carregat de pes i la tècnica va decidir acabar la diada amb un pilar de 4.

 

Les colles convidades, van fer totes dues una bona actuació de castells de 6. Els de Sant Feliu van fer una torre de 6, un 4 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 4 final. Els Castellers del Prat van descarregar una torre de 6, un 3 de 6, una 4 de 6 amb agulla, un pilar de 5.

 

La tècnica de la colla va apuntar que s’està treballant molt bé, els troncs i les pinyes estan molt ben assajats però fa falta disposar de més canalla per poder afrontar aquesta temporada amb garanties i que, per tant, posaran en marxa un pla per engrescar nous enxanetes, joves i famílies.

9a Diada castellera de Sant Jordi.

Dissabte vinent a la tarda, la Colla Jove de Vilaranca celebrarà la 9a Diada castellera de Sant Jordi, a les 18h a la Plaça Constitució. Aquesta diada és molt important per a la colla vilafranquina i l'ha celebrat ininterrumpudament cada temporada. Commemora la seva primera actuació a Vilafranca, que va ser el 23d'abril de 2011 i on van assolir el seu primer castell de 7 pisos, un 4 de 7 descarregat.

 

A banda de la Jove de Vilafranca, actuaran els Castellers de Sant Feliu i els Castellers del Prat. Les tres colles es trobaran a les 17:30h a la plaça de la Vila i després d'uns pilars de 4 inicials i simultanis, es dirigiran a la plaça Constitució on tindrà lloc l'actuació castellera. Al final, la colla farà un pica-pica al local que els cedeix amablement l'A.V. de Les Clotes.

 

La Jove demana als seus castellers la màxima implicació en aquestes properes setmanes d'abril i maig, on tenen diverses actuacions compromeses. També convida als aficcionats i públic en general de Vilafranca i comarca a ddonar un cop de mà als assajos i actuacions, començant per l'assaig del proper divendres 26, a les 21h al pati de l'Escorxador, que ha de servir per tancar les pinyes dels castells de l'endemà dissabte.

Continuen els assajos penedesencs.

Durant el que queda del mes de març, els assajos de la Jove tindran lloc a Vilobí i a Santa Fe. Així, els dimecres s’assajarà a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Vilobí i els divendres al local del Centre Cultural i Recreatiu de Santa Fe, sempre en horari de 8 a 10 del vespre. La Jove convida als joves i grans a tastar els castells en aquests assajos pels pobles penedesencs.

Sortida sense Castells

Diumenge passat, la Colla Jove de Vilafranca va començar la temporada 2019 amb una sortida a Calafell, on actuava al costat dels Nens del Vendrell. La diada va començar amb un pilar de 4 de la colla vilafranquina i un pilar de 4 caminant per part de la colla vendrellenca. A partir d’aquí, la diada es va torçar per a la Jove degut a la manca de confiança de la canalla, que no va travessar cap dels 3 castells que es van portar a plaça. Així, la Jove va fer dos intents desmuntats de 3 de 6 i un de 4 de 6, tots els castells parats i amb bones mides però no coronats. Van tancar amb un pilar de 4 final i un pilar de 4 de dol. Tocarà millorar la preparació de la canalla, sobretot en la part psicològica i la confiança en la nova direcció tècnica.

Primera sortida el 10 de març a Calafell.

La Jove farà la seva primera actuació de la temporada per la Festa del Calçot de Calafell, el proper diumenge 10 de març a les 11:30 h del matí, al costat dels Nens del Vendrell. Prèviament, a les 9 h del matí, hi farà un petit taller de castells per als nens i nenes del municipi.

Segueixen els assajos penedesencs a  Santa Fe.

 

Aquesta setmana es especial degut al carnaval i la colla assajarà al pati de l’Escorxador, el proper dimecres 5 i dijous 6, de 20 a 22 h. A partir de la setmana vinent es visitarà Santa Fe del Penedès, que cedirà el seu local social a la colla blau cel per als seus assajos dels divendres 15, 22 i 29 de març, mentre que els afeccionats locals que hi estiguin interessats podran participar i viure directament un assaig casteller. Els dimecres de març se seguirà al pati de l’Escorxador en el mateix horari.

 

Recordem que, ara per ara, la colla no pot disposar de local cobert i amb prou alçada a Vilafranca per poder assajar durant els mesos d’hivern i els dies de pluja. Per això, durant el mes de febrer, ha fet els seus assajos al local del Centre, de Sant Martí Sarroca, en una experiència que consideren que ha anat molt bé.

 

A partir de l’1 d’abril els assajos ja es faran, de forma habitual, a Vilafranca. La colla aprofitarà tots aquests assajos per formar nous joves castellers i castelleres i difondre els castells entre els veïns i afeccionats.


 

La Colla Jove de Vilafranca participa a la Trobada de cotxes i motos americans de Vilafranca.

Aquest passat cap de setmana, la Jove va participar en aquesta trobada del món del motor. La seva participació va anar més enllà de fer-hi 2 pilars de 4 a l’inici de la sortida dels vehicles, un a cada costat de la rambla, i va consistir en coorganitzar els actes, juntament amb altres empreses locals i l’ajuntament de Vilafranca. Així, diversos voluntaris de la colla es van encarregar del control d’accessos i del muntatge d’espais, així com d’aconseguir permisos i materials.

Calçotada 2019

El passat diumenge 17 de febrer la Jove va dur a terme la primera activitat de la temporada.
Una calçotada al Casal 2000 on vam passar-ho d'allò més bé. Barbacoa, calçots i ganes de diversió.

Pilar de suport 

          A la Colla Jove de Vilafranca no hi ha espai per la LGTBIfòbia.

Escorxada 2019

Vine aquest dilluns, no serà la matança de Texas, volem escoltar-te i després prendrem mides.

Campanya Tasta els Castells

  La Colla Jove de Vilafranca farà assajos d’hivern pel Penedès.

21 de gener del 2019

La Jove no disposa de local cobert i amb prou alçada a Vilafranca per poder assajar durant els mesos d’hivern i ja ha començat a treballar per aconseguir-ne un. Mentrestant, a fi d’evitar les baixes temperatures i el fred en els seus castellers, especialment els més menuts, ha engegat una campanya d’assajos a diferents pobles penedesencs els quals han cedit algun local cobert a la colla per alguns divendres.

 

Així, iniciarà els assajos el proper divendres 25 de gener i ho farà a Sant Martí Sarroca, al local del Centre. També hi serà els dos divendres següents, l’1 i 8 de febrer, que repetirà. La colla aprofitarà aquests assajos per fer formació a nous castellers i difondre els castells entre els veïns del poble visitat. 

 

 

Primera sortida el 10 de març a Calafell.

 

La Jove es planteja una temporada de bona feina, sense presses i treballant per la formació de nous castellers i la recuperació de castellers que han deixat la colla els darrers anys. Estarà ben activa des de bon inici de temporada ja que ha estat contractada per la Festa del Calçot de Calafell, el proper diumenge 10 de març. Aquesta serà la primera sortida de la temporada.

La Colla Jove de Vilafranca celebra la seva assemblea anual ordinària i vota una nova Junta

14 de gener de 2019

 

La colla vilafranquina va celebrar divendres passat l’assemblea anual, amb una important assistència que va omplir totalment la sala 3 de l’Escorxador. Es va començant fent balanç de la temporada 2018 així com els comptes anuals, tots van resultat aprovats. Es va aprovar també revisar dos punts dels estatuts de la colla, que hauran de ser aprovats en una propera assemblea extraordinària. Tot i això, gran part de l’atenció estava centrada en la presentació i elecció d’una nova candidatura a Junta Directiva pels anys 2019-20.

 

Després de valorar i aprovar els comptes de la darrera temporada, es va procedir a presentar la nova candidatura a Junta que, incorpora alguns membres històrics de la colla però també moltes cares noves que s’estrenen. També es van exposar les directrius que marcaran el seu projecte.

 

Així, debutarà com a cap de colla en Bernat Costa Monteagudo, nascut a Barcelona l’any 87 però resident al Penedès des de la infantesa. Estarà acompanyat d’en Jacob Osorio de segon cap de colla, Enric Piera i Xell Gallego a l’equip de pinyes i Andrea Romero, Zaira Nava i Iris Salcedo a l’equip de canalla.

 

En Bernat Costa té 31 anys, és casteller des de l’any 1993 i ha fet d’enxaneta dels Vailets de Gelida a mitjans dels 90. Després també ha format part, en un primer període de 6 anys a principis del 2000 i, posteriorment, en ocasions intermitents, dels Xicots de Vilafranca. Des de l’any 2017, forma part de la colla blava vilafranquina, on ocupa posicions de tronc. Enguany es trasllada a viure a Vilafranca, al barri de l’Espirall. S’ha implicat plenament en el projecte de futur de la Jove. Impulsarà, junt amb el seu equip, una renovació tècnica profunda i, en paraules seves, fomentarà la formació de castellers i impulsarà uns assajos curts, intensos i molt participatius, amb la voluntat de donar moltes oportunitats als castellers. L’objectiu és fer castells del nivell que sigui però ben fets i donar eines a les persones que vinguin a la colla per “no només fer castells sinó convertir-se en veritables castellers”

 

A la presidència, en Manel Trias farà costat al Bernat en tota la part social i administrativa. Aquest casteller de pinya ja va ser president en el període 2011-14 i després va descansar un temps, tot i que el darrers dos anys portava la tresoreria de la colla. Els línies que marcaran la colla els propers dos anys seran una renovació sostinguda en el temps, la formació de nous castellers i facilitar les màximes oportunitats de participació, millorar la percepció i la implicació social de la colla, donar més valor a la figura imprescindible del soci/a i de millorar la gestió econòmica i comunicativa. També va anunciar que al 2020 es celebrarà el desè aniversari de la colla i s’haurà de tenir en compte.

 

La nova Junta social estarà formada per un equip de vuit persones: l’Esther Pradas en serà vicepresidenta i relacions públiques, en Jaume Termens en serà el secretari i en Robert Picot, el president sortint, ocuparà la tresoreria. Com a vocals de diferents temes hi haurà la Montse Vallès, el Marc Gómez, el Jacobo Resino “Cobo” i l’Àngela Valls.  

 

L’assembla va acabar amb la votació i aprovació, per una gran majoria dels assistents, d’aquesta proposta de candidatura, i amb unes paraules finals on es va agrair el treball de l’equip que els darrers dos anys ha estat al capdavant, encapçalat per Robert Picot a la presidència i Albert Hill “Tapi” de cap de colla, els quals van rebre un aplaudiment per la feina feta.

Assemblea General Ordinària de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca

El proper divendres 11 de gener, a la sala d’actes de l’Escorxador (C/ de l’Escorxador, 19), a les 20:15 h en 1a. convocatòria i a les 20:30 h en 2a. convocatòria, es celebrarà l’assemblea anual ordinària de la colla castellera vilafranquina. Es tractaran els següents punts, entre altres: balanç social i tècnic de la temporada 2018, estat de comptes, presentació de candidatura a Junta Directiva 2019-20 i elecció de Junta Directiva.

 

Cobrament del premi de la loteria nacional

La Jove va participar amb el número 44297 al sorteig de la loteria nacional del 22 de desembre passat que va resultar premiat amb la devolució de l’import jugat. Qui en tingui alguna butlleta, pot recuperar els diners jugats cada divendres a l’Escorxador, de 19 a 20 h, així com durant les hores d’assaig dels divendres, al mateix lloc, de 20 a 22 h. 

Darrera actuació de la Jove de Vilafranca

24 d'octubre de 2018

 

Aquest proper dissabte 27/10 a les 6 de la tarda, la colla Jove farà la seva última actuació d’aquesta temporada, participant a la Diada de la Verdura de Torredembarra, convidats pels Nois de la Torre i acompanyats també pels Torraires de Montblanc. La diada es farà a la plaça de la Vila de Torredembarra i la sortida serà a les 16:30 h de la tarda des de l’estació d’autobusos.

 

La Jove tindrà, doncs, una oportunitat per a tancar la temporada amb cara i ulls, després de la decebedora actuació de dissabte passat, a la 7a Diada Jove, on no van tenir el seu dia i, renunciant a l’anunciat intent de 3 de 7 per baixes al tronc de darrera hora, van acabar fent un 3 de 6 carregat i un intent de 3 de 6 amb agulla que van caure per males mides al pom de dalt. Van acabar passant la tercera ronda i fent dos pilars de 4 finals, a banda d’un altre a l’inici. No hi ha cap lesionat per les caigudes dels dos castells que, en un sol dia, van igualar les que s’havien patit en tot l’any.

 

Sopar de Fi de Temporada.

El sopar de final de temporada es farà el proper dissabte 10 de novembre, a les 9 del vespre al restaurant Jaume Vía, ubicat a la Plaça de la Vila de Vilobí del Penedès. Com sempre hi assistiran els castellers de la colla i els convidats institucionals i d’altres colles. Hi haurà parlaments, projeccions de vídeos, sortejos de regals i música de final de festa. El sopar té un preu de 20 € pels socis adults i de 22 € pels no socis adults, mentre que pels socis menors de 14 anys és gratuït i pels no socis menors té un preu de 10 €. 

 

La Jove de Vilafranca fa castells de 6 a la Diada del Patrimoni a Gelida

La Jove de Vilafranca va actuar ahir diumenge a la Diada del Patrimoni a Gelida, diada que estava programada al castell però que,  degut al es previsions meteorològiques, es va fer sota cobert al Centre Cívic. Hi actuaven les colles dels Vailets de Gelida i la Colla Jove de l’Hospitalet, a banda dels vilafranquins.

 

La diada va començar amb pilars de 4 de les tres colles. Els vilafranquins van fer un 3 de 6 amb agulla, un 3 de 6 net prova del 3 de 7 i, en tercera ronda, es van encallar amb el 4 de 6, castell que van desmuntar fins a tres cops, en el qual hi debutaven castellers. Finalment van acabar amb un pilar de 4 femení i encara un altre pilar de 4 final. Les altres colles presents també van fer-hi castells de 6 i pilars de 4.

 

Dissabte vinent la 7a Diada Jove

 

Dissabte 20 d’octubre és la data en què la colla celebrarà enguany la seva Diada Jove, que arribarà a la 7a edició (al 2016 no es va celebrar). Serà a les 19 h a la plaça de la Vila i hi actuaran, a més de la colla vilafranquina, els padrins Nois de la Torre i els Castellers de l’Adroc. La intenció de la colla seria fer un pas endavant amb el 3 de 7 però està condicionat a l’assistència i implicació de castellers en aquests darrers assajos. Tot i així, encara quedarà una darrera oportunitat per provar-ho el dissabte 27 d’octubre quan la colla actuarà a Torredembarra. 

La Jove de Vilafranca a la manifestació de la Diada a Barcelona

12 de setembre de 2018

La Jove de Vilafranca va participar ahir dimarts a la manifestació de la Diada a Barcelona. Ubicada al tram 37, prop de la plaça de les Glòries, la Jove hi va aixecar 5 pilars de 4, a més de 2 pilars de 4 conjunts amb castellers de Rubí. Van acompanyar els vilafranquins el grup de Grallers de Torrelles de Llobregat que van tocar els castells i, a més, diferents peces simbòliques com l’Estaca. La Jove ha participat a totes les manifestacions de la Diada des de l’any 2013.

Actuació a la Festa Major de Viladecans

10 de setembre de 2018

La Jove de Vilafranca va participar ahir diumenge a la diada castellera de la Festa Major de Viladecans, convidats pels Castellers de Viladecans. Ambdues colles van compondre el cartell de la diada.

 

La diada va començar amb pilars de 4 de cada colla. Els vilafranquins, amb diverses baixes per vacances d’alguns castellers després de la Festa Major de Vilafranca, van fer un 4 de 6, un 3 de 6 i un 3 de 6 amb agulla, tots ells amb molta convicció. Van acabar la diada amb un pilar de 4.

 

Els Castellers de Viladecans van fer-hi un 4 de 6 amb agulla, una torre de 6 treballada a la descarregada, un intent desmuntat de 3 de 6 amb agulla, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 4. Hi van afegir un pilar de 4 al balcó.

 

La propera diada de la Jove ja serà el proper diumenge 14 d’octubre al migdia i actuaran a la Diada del Castell a Gelida. Ja encararan la 7a Diada Jove, que es celebrarà el proper 20 d’octubre, a les 18 h, a la plaça de la Vila. Mentrestant, la colla seguirà assajant per poder assolir els castells de 7 pisos que no van poder arribar per Festa Major.

 

Foto: Marina Cabré

Actuacions a la Festa Major de Vilafranca

Dia 29.

La colla va participar a la cercavila fent quatre pilars de 4 i un 4 de 6 davant de l’oficina del Banc Sabadell. A la plaça de la Vila, s’hi va entrar amb un pilar de 4 caminant, que va comportar una incidència que s’explica més endavant a l’anecdotari.

 

La diada de vigília va començar amb dos intents de 3 de 7 que pràcticament van anar clavats: el tronc de mides i moviment estava bé i donava bones vibracions però, a l’entrada dels dosos, aquests no es van acabar de col·locar en cap dels dos intents i es va tirar avall el castell, amb acotxador i enxaneta ja arriats amunt. Una veritable llàstima ja que el castell transmetia molt bones vibracions i hagués estat un pas importantíssim per a la colla, que no assoleix els castells de 7 pisos des de fa tres anys. De tota manera, la tècnica va valorar positivament els intents i preveu portar castells de 7 a plaça abans de que acabi aquesta temporada.

 

La diada de vigília va continuar amb castells de 6 amb agulla: el 3 i el 4 de 6 amb agulla, molt assolits, acabant amb dos pilars de 4 simultanis.

 

A la tarda, a la processó la colla hi va fer 6 pilars de 4, un d’ells aixecat per sota. A l’entrada de Sant Fèlix també hi va fer un altre pilar de 4.

 

Dia 30.

La colla va participar a l’entrada a ofici, on va fer un pilar de 4. Després va fer també un pilar de 4 al monument Als castellers.

 

Per la tarda, es va fer un pilar de 4 davant de la casa d’un membre de la colla, s’explica a l’anecdotari.

 

A la tarda, a la processó la colla hi va fer 6 pilars de 4. A l’entrada de Sant Fèlix també hi va fer un altre  pilar de 4.

 

Dia 31.

Al matí va fer el pilar de 4 a l’entrada a ofici i degut a la pluja no hi va haver pilar d’entrada a la plaça de la Vila. Ja a la diada castellera, amb el format a l’antiga i amb menys camises a plaça que el dia 29, van fer-hi un 4 de 6, un 3 de 6, un pilar de 4 aixecat per sota i un pilar de 4. Al toc de vermut, davant del monument a Milà i Fontanals, hi van fer un altre pilar de 4.

 

A la processó de la tarda van descarregar cinc pilars de 4 i un altre va quedat en intent.

 

Dia 1.

La canalla i joves de la colla van participar a la primera diada castellera infantil: van aixecar pilars de 2 caminant d’entrada i construccions de 4 pisos i un pilar de 3 net. Van fer un 4 de 5 net de germanor amb els Castellers i els Xicots.

 

Anecdotari

Nan.

A la Festa Major dels Petits, no hi va ballar el nan de la Colla Jove que representa una nena enxaneta. Aquest nan, es va presentar el 2015 durant el 5è aniversari de la Jove. Es va signar un conveni amb l'ajuntament que preveia la cessió i custodia del nan a la Casa de la Festa Major i la seva participació a la cercavila de la FM dels petits, conservant-ne la propietat la Colla Jove qui el podia demanar per actes concrets, prèvia sol·licitud al Cicle Festiu.

 

El nan només va ballar aquell any 2015. El 2016 i el 2017 no va sortir, segons el Cicle Festiu de l'Ajuntament va informar, al no participar la Colla Jove a la Festa Major doncs es va considerar que tampoc havia de sortir el nan. Enguany, tot i que la colla sí que ha participat a la Festa Major i que ha demanat expressament que el nan torni a ballar amb els petits, finalment tampoc va sortir perquè, en paraules del Cicle Festiu, "cap nen l’havia triat per portar". La Colla Jove, doncs, ha donat per resolt el conveni i ara mateix es custodia la peça de la manera següent: cada any, un casteller de la colla custodiarà la peça a casa seva i el canvi de domicili es farà per Festa Major, amb una mini cercavila el dia 30 a la tarda. Enguany la cercavila es va fer des de la plaça Jaume I fins al carrer Sant Digna, al domicili d’un dels fundadors de la colla que tindrà el nan fins a la Festa Major de l’any 2019 on el nan anirà, en cercavila, fins a la casa de la nou casteller seleccionat.

 

Tot i així, la colla va treure el nan a la cercavila del dia 29, on acompanyava tota la canalla al capdavant de la colla. No va sortir a les processions.

 

Errada el dia 29.

S’ha notat que feia dues Festa Majors que la Colla no sortia i va fallar en algun aspecte de protocol. Així, el dia 29, la colla va entrar a plaça amb el pilar caminant quan els Falcons encara havien de fer un darrer pilar, després d’haver fet tres figures. Segons sembla, li van dir al sots cap de colla que farien tres figures i no van mencionar el darrer pilar i, al veure que els Falcons es desplaçaven del seu lloc, amb voluntat d’anar ràpid i escurçar l’hora d’inici de la diada (que ja era prou tardana) es va entrar el pilar de 4 caminant mentre els Falcons també van aixecar un pilar de 5 davant el balcó dels administradors... Una confusió que va causar massa nervis entre algun falconer malgrat la colla Jove va demanar disculpes.

Festa Major de Gelida 

La colla vilafranquina va actuar ahir diumenge a Gelida on hi va assolir, amb suficiència, un pilar de 4 de salutació, un 3 de 6 que era prova del 3 de 7 en ronda inicial, un 3 de 6 amb agulla en segona ronda i ja no es va poder fer la tercera ronda perquè els serveis sanitaris van haver de marxar i es va acabar la diada amb la ronda de pilars final. Els vilafranquins hi van fer dos pilars de 4 simultanis.

 

El dimecres 15, a Plana de les Torres, hi van fer un taller de castells amb camisa que va acabar amb un pilar de 4 final i construccions de 5 netes.

 

 

Recta final per Festa Major.

 

Ara sí que la colla encara la recta final de cara a Festa Major, on la principal ambició de la Jove serà recuperar algun castell de 7 pisos bàsic així com el pilar de 5. Per aconseguir-ho, la colla ja porta temps fent feina amb el tronc i canalla però ara cal la màxima assistència de castellers i afeccionats als assajos ja que cal posar-ho tot damunt la pinya i treballar bé aquest encaix entre aquesta i el tronc. Per això, la colla demana aquesta implicació per unes diades tan importants com son les de la Festa Major de Vilafranca.

 

S’ha programat tres assajos i un taller de castells a Olivella. Els assajos seran dimecres 22 a la plaça de la Verema i divendres 24 i dilluns 27 a la plaça de la Constitució. Els horaris son a les 19:30 h la canalla i a les 21:30 h tota la colla. El taller de castells a Olivella serà el proper dissabte 25 a les 19:30 h de la tarda, a la pista poliesportiva de Les Colines.

La Jove de Vilafranca va ser a la Fira de Béziers

13 d'agost de 2018

La colla vilafranquina va passar el darrer cap de setmana a la ciutat de Béziers, on van aixecar castells a la jornada “Esprit du sud” de la Féria d’aquesta ciutat francesa. A la Jove l’acompanyava els grallers Fil d’Or.

 

Es van fer dues actuacions castelleres en solitari. La més important estava programada a les dues del  migdia, a les Allées Paul Riquet, davant de la comitiva de festes de la ciutat, encapçalada per l’alcalde, que va confessar ser un admirador dels castellers i va donar la benvinguda a la colla. La Jove hi va fer un pilar de 4, un intent desmuntat de torre de 6 en la que l’enxaneta no va travessar i va baixar, un 3 de 6 molt segur i un pilar de 4 aixecat per sota. Després, la colla va fer una segona actuació a la tarda, a les 17:30 h, al mateix indret, on hi va descarregar un pilar de 4 de germanor amb els Castellers de Rubí, donat que alguns membres d’aquesta colla van anar a la sortida, seguit d’un 3 de 6, un 4 de 6 i van acabar amb 2 pilars de 4 simultanis i un darrer pilar de 4 que era prova de pilar de 5.

 

El públic, desconeixedor dels castells, aplaudia gairebé de principi a fi i es va quedar amb ganes de veure’n més. Entre ells, molta gent que havia viscut o que tenia orígens familiars a Catalunya, València o Andalusia i que coneixien els castells per vídeos o televisió.

 

Ja al vespre, la colla va visitar alguns dels concorreguts actes de la fira com un espectacle eqüestre, una mostra de llum i musica a les fonts d’aigua, projeccions audiovisuals a les parets de la plaça de la Madeleine i els nombrosos concerts que hi havia en diferents carrers i rambles. L’endemà diumenge, al matí, es va fer una visita cultural a la ciutat: catedral de Saint Nazaire, plaça de la Madeleine, ajuntament i les vistes des de la muralla sobre el riu i el pont medieval. Just després de dinar, es va emprendre la tornada a Vilafranca.

 

La Jove torna a casa contenta d’un cap de setmana de bona activitat social però de la qual n’esperava més a nivell casteller. L’asfixiant calor però, sobretot, el ritme propi dels actes de la Féria que, al ser un lloc nou amb nul·la cultura castellera, va fer difícil d’integrar els castells en la dinàmica festiva i en bones condicions per a oferir millors castells.

 

Properes actuacions, prop de casa: Plana de les Torres i Gelida.

 

Després de dos caps de setmana seguits actuant fora del Principat, la Jove de Vilafranca farà aquesta setmana actuacions a casa: el dimecres 15, a la Plana de les Torres, es farà un taller de castells a les 11 h i després, a les 12 h, una actuació castellera. El proper diumenge 19, a Gelida, on s’actuarà a la Plaça de la Vila, a les 19 h, amb els locals Vailets de Gelida i els Castellers de Roquetes.

 

Assaigs a la plaça de la Verema, oberts a tothom.

 

Durant aquest mes d’agost, els assajos es faran a la plaça de la Verema, just al costat on hi ha el monument. Els assajos de la colla son cada dimecres i divendres a les 19:30 h la canalla i a les 21:30 h tota la colla. Aquest proper dimecres 15 d’agost, al ser festiu, no hi haurà assaig.

Fotos: José Miralles i Muriel Falgueras

Castells de la Jove de Vilafranca a la Festa Catalana d’Osseja

6 d'agost de 2018

Osseja és una petita localitat de 1.500 habitants ben propera a Llívia i Bourg-Madame que, ahir diumenge, va celebrar la seva Festa Catalana, una festa que vol prendre cada cop més impuls, segons els organitzadors. Hi va ser present, a banda de la Jove representant el fet casteller, els grallers de la Font Groga, la cobla Mil·lenari i els Gegants de Vilallobent. A banda, hi van ser presents, ajudant als vilafranquins, diversos castellers de la nova colla que està començant, els Castellers de la Cerdanya, amb moltes ganes d’aprendre i de viure sensacions plenament castelleres. També alguns components dels Castellers de Rubí i dels Castellers de Sant Adrià que estan de vacances, es van afegir al viatge.

 

Es van fer dues actuacions castelleres en solitari. La més important estava programada al migdia, davant una part del públic desconeixedor dels castells i expectant del que anava a veure. La Jove va obrir plaça amb un pilar de 4 aixecat per sota, que va deixar bocabadats els espectadors, i va continuar amb una torre de 6 ben treballada i amb un 3 de 6 que va ser molt aplaudit. En tercera ronda va fer un 4 de 6 que era prova per un futur 4 de 7 que va ser intent desmuntat. En repetició, van descarregar-lo, no sense un ensurt a nivell del pom de dalt amb l’enxaneta penjat dels dosos però que es va poder salvar i es va acabar descarregant. Finalment, van acabar la diada amb un pilar de 4 íntegrament femení.

 

A la  tarda, en principi només estava previst per un parell de pilars per fer una fotografia, però la nombrosa presència de públic va fer que fessin també un 3 de 6, que va ser aplaudit de principi a fi. A banda van fer un pilar de 4 inicial, un pilar de 4 femení, un pilar de 4 de germanor i un pilar de 4 aixecat per sota. Es van finalitzar amb pilarets de dos de la canalla, molt ovacionada pel públic i una fotografia de grup conjunta amb els geganters i els grallers, que va ser una de les estampes de la jornada.

 

La Jove torna a casa contenta d’un intens diumenge, on van poder gaudir d’un dia de cultura catalana i conèixer molta gent, entre ells molts castellers de la nova colla en formació dels castellers de la Cerdanya que ja compten amb un centenar de castellers quan tot just aquesta propera setmana faran el seu tercer assaig. El seu president i altres membres van dinar amb la colla i comentar diversos aspectes rellevants en quan a la formació d’una colla castellera.

 

Propera etapa: Béziers.

Dins de la gira que la Jove de Vilafranca està fent aquest agost, amb nombroses actuacions, la propera etapa els durà fins a la ciutat de Béziers (França), que celebra la seva reconeguda Féria de Béziers a la que hi assisteixen més de 700 mil visitants. La Jove hi actuarà el dissabte 11 d’agost a la tarda dins una jornada d’activitats catalanes amb d’altres entitats, descartant-se finalment l’actuació de diumenge al centre de la ciutat, per temes logístics i organitzatius. Per tant, la Jove hi farà nit per gaudir de les festes i tornarà diumenge havent dinat.  La colla ja té els dos autocars plens.

La Colla Jove torna a viatjar

24 de juliol de 2018

Després d’un any 2017 en la que la colla va visitar Extremadura, Tolosa de Llenguadoc i Aragó, enguany la colla blava vilafranquina ha confirmat que viatjarà a Osseja (Catalunya Nord) i a Béziers (França), els dos primers caps de setmana d’agost.

 

Així, el 5 d’agost, la Jove actuarà a la Festa Catalana d’Osseja, prop de Llívia. Serà una actuació diumenge al migdia però que continuarà amb un dinar conjunt i una visita cultural per la tarda, en la que es podria veure algun pilar addicional.

 

Però el plat fort serà el cap de setmana següent, quan la Jove es desplaçarà el dissabte 11 d’agost a Besiers (Béziers en francès) on participarà a la Feria de Béziers, una prestigiosa i concorreguda festa que hom compara amb els sanfermines i que es visitada cada any per més de 700 mil persones, entre els quals nombrosos catalans, segons els organitzadors. La principal actuació castellera tindrà lloc en un passeig del centre de la ciutat, conjuntament amb d’altres entitats catalanes. A la tarda vespre, es participarà de la festa i el diumenge al matí es farà un petit tour pel centre històric, on es faran alguns castells en indrets emblemàtics de la ciutat. A la tarda, havent dinat, la colla emprendrà la tornada a Vilafranca.

 

La colla espera omplir dos autocars per cadascuna d’aquestes sortides i encara disposa d’algunes places disponibles. Si algú vol més informació, pot contactar amb la colla al correu info@jovedevilafranca.cat o via xarxes socials.

 

 

Informacions sobre la propera Festa Major 2018

 

La Junta Directiva de la Colla Jove vol informar d’alguns aspectes relacionats amb la Festa Major 2018.

 

En primer lloc, confirmar que, tal i com ja es va comunicar als Administradors a finals de juny, la colla Jove participarà en els actes tradicionals i diades castelleres de la Festa Major 2018, segons les directrius pactades en les reunions del Consell de la Festa Major. La Jove ha estat dos anys absent de la Festa Major (el 2016 perquè va aturar les actuacions per manca de nivell tècnic i el 2017 per decisió pròpia al considerar que s’estava en procés de recuperació i no era convenient). Enguany, la Junta va sotmetre a la colla la decisió i es va considerar per unanimitat que s’havia de tornar a plaça per Festa Major i intentar recuperar els castells de 7 pisos, que no assoleixen des de l’any 2015.

 

En segon lloc, a finals de maig la colla va fer una proposta als Administradors i al Consell de la Festa Major que consistia en intentar recuperar, d’alguna manera, els pilars caminant, des de la plaça de la Vila a la plaça Jaume I o viceversa. La idea de la colla, que un grup de castellers ja va fer l’any 2015 per iniciativa pròpia, va en el camí de recuperar aquest acte casteller que, antigament, havia tingut molta importància i havia estat molt esmentada a les cròniques dels antics cronistes castellers. La Jove considera que en altres poblacions castelleres on s’ha recuperat aquest acte (Tarragona, Girona, Vilanova i d’altres...) el resultat ha estat un veritable èxit i compta amb una gran seguiment per part del públic i dels mateixos castellers. Considera que Vilafranca, en tan que plaça cabdal castellera, podria fer un gest en aquest aspecte. La resposta del Consell de la Festa Major ha estat que enguany es molt just de temps per poder encabir aquesta proposta i ha instat a treballar-la més a fons.

 

Finalment, dir que la Colla Jove, novament, ha ofert el seu nan per a la Festa Major dels petits. El nan, creat l’any 2015 i obra del vilafranquí Gerard Fernàndes, tan sols va sortir aquell any per festa major. El 2016 i 2017, malgrat estar cedit a l’Ajuntament per via d’un conveni per a que pogués sortir per la FM dels petits, finalment no va sortir. Enguany, coincidint amb el retorn de la colla a la Festa Major, la Jove ha demanat al servei de cultura que torni a ballar.

Més castells de 6 a la Trobada de l’avi Porta

17 de juliol de 2018

Dissabte passat, la Colla Jove de Vilafranca va desplaçar-se a fer castells a Santa Coloma de Gramenet, convidats pels Castellers de Santa Coloma, a la tradicional Trobada de l’avi Porta, un casteller de principis de segle XX que havia anat amb els Xiquets de Valls i que va portar el fet casteller a aquells antics pobles del Barcelonès. Hi actuaven també els Castellers de Santa Coloma i els Castellers de Rubí.

 

La colla vilafranquina hi va fer més castells de 6 pisos. Va descarregar un pilar de 4 de dones, un 3 de 6, un 3 de 6 amb agulla, un 4 de 6, un pilar de 4 i un pilar de 4 aixecat per sota. Tots els castells van mostrar un clar domini i seguretat i el 4 de 6 ja estava pensat de cara a ser una prova del 4 de 7 que la colla està assajant. Les altres dues colles van fer construccions de 5 pisos netes i pilars de 4.

 

La propera actuació de la colla serà el diumenge 5 d’agost a les 12 h del migdia, a Osseja, a la Catalunya Nord, on actuarà a la Festa Catalana d’aquest poble pirenaic.

 

Recordem que els assajos de la colla son cada dimecres i divendres a les 19:30 h la canalla i a les 21:30 h tota la colla, al pati de l’Escorxador. Els assajos són oberts a tothom i la Jove fa una crida a tothom que vulgui fer castells per poder assajar amb seguretat els castells de 7 pisos. 

La Jove torna a assegurar castells de 6 a la Diada Itinerant

10 de juliol de 2018

Dissabte passat, la Colla Jove de Vilafranca va celebrar la seva 8a Diada Itinerant, una diada que va canviant de data i de plaça. Enguany va repetir el parc de Sant Julià, on després hi va fer una botifarrada. La Jove actuava acompanyada dels Castellers de Rubí.  

 

La colla vilafranquina hi va fer, novament, una bona actuació de 6 pisos, descarregant amb suficiència un pilar de 4, una torre de 6 i un 4 de 6 amb agulla. En tercera ronda van descarregar un 4 de 6 que va patir una relliscada de l’enxaneta però aquest es va poder agafar als dosos i va poder-se seguir unit al tronc, mantenint-se el castell dret però fent una baixada nerviosa i poc ortodoxa. Finalment, en ronda de pilars, es va descarregar un pilar de 4.

 

Els Castellers de Rubí, al tenir baixes en la canalla, només van poder oferir pilars de 4 i, al final, van alçar un 4 de 6 de germanor amb la colla vilafranquina.

 

La propera actuació de la colla serà dissabte vinent, a la tarda, a les 6 de la tarda a Santa Coloma de Gramenet. Els assajos de la colla son cada dimecres i divendres a les 19:30 h la canalla i a les 21:30 h tota la colla, al pati de l’Escorxador. Els assajos són oberts a tothom i la Jove fa una crida a Vilafranca i comarca, per  seguir sumant camises de color blau cel i poder assajar els castells de 7 pisos amb garanties d’èxit. 

La Jove va actuar a la Festa Major de Gavà

3 de juliol de 2018

Dissabte passat, la Colla Jove de Vilafranca va actuar a la diada castellera de la Festa Major de Sant Pere, a Gavà, al costat dels Castellers de Gavà, els Castellers de Viladecans i els Castellers de Castellar del Vallès.  

 

La colla vilafranquina hi va fer una bona i consolidada actuació, descarregant amb suficiència la torre de 6, el 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6. Van iniciar la diada amb un pilar de 4 de salutació, íntegrament femení, i la van acabar amb un pilar de 4 aixecat per sota, aparcant el pilar de 5 per a posteriors diades. Al final de la diada, la colla va demanar suport per fer una prova de 4 de 7 damunt la pinya i així ho va fer, mostrant unes bones mides i sensacions, de cara a preparar aquest castell. La Jove està treballant els castells de 7 amb vistes a portar-los a plaça a finals d’agost.

 

Les altres colles van fer bons castells. Els Castellers de Gavà van fer un pilar de 4, un 3 de 6 amb agulla, un 5 de 6 carregat, un 4 de 6 amb agulla i un pilar de 4 per sota. Els Castellers de Viladecans van fer un pilar de 4, un 3 de 6, un 3 de 6 amb agulla, un intent desmuntat de torre de 6 i 2 pilars de 4 finals. Els castellers de Castellar, coneguts com Capgirats, va fer un pilar de 4 aixecat per sota, un 3 de 6 amb agulla, un 4 de 6, un 3 de 6 i un pilar de 4.

 

La propera actuació de la colla serà dissabte vinent, a la tarda, a Vilafranca del Penedès, on es farà la coneguda com a Diada Itinerant. Serà a les 19 h al Parc de Sant Julià. Enguany serà una diada ràpida on hi actuaran dues colles: la Colla Jove de Vilafranca i els Castellers de Rubí. 

Bona diada de la Jove per Sant Joan

26 de juny de 2018

Ahir diumenge, la Colla Jove de Vilafranca va actuar en una diada castellera important, la Diada de Sant Joan a Torredembarra, a la zona de baix a mar. Compartien plaça amb els amfitrions, els Nois de la Torre, juntament amb els Castellers d’Alfafulla i els Bous de la Bisbal del Penedès.

 

La colla vilafranquina hi va fer la seva millor actuació d’enguany, descarregant tres castells de gamma alta de 6. En primera ronda, sortien decidits de torre de 6, que ja havien carregat per Fires. Aquesta vegada, es va descarregar amb bona feina i força tranquil·litat. En segona ronda, van fer un 3 de 6 amb agulla molt tranquil i, en tercera ronda, van tornar a posar l’agulla al 4 de 6. En ronda de pilars, la colla va intentar un pilar de 5 que es va perdre a les primeres rebrincades amb l’enxaneta ja fent la motxilla. Tot i així, va mostrar bones maneres i molt de futur, amb un equip femení de terça, quarta i enxaneta joves i molt lleugeres de pes. Des de l’octubre de 2015, quan el va assolir per darrer cop, la Jove no portava el pilar de 5 a plaça. Finalment la diada va acabar amb un pilar de 4 descarregat.

 

Les altres colles van fer també molt bons castells, en especial els torrencs, que van descarregar un 4 de 7 amb agulla, un 5 de 7, un 3 de 7 amb agulla, 2 pilars de 5 simultanis i 3 pilars de 4. Els Castellers d’Altafulla van fer un 3 de 7, un 5 de 6, un 4 de 6 amb agulla i pilar de 4. Finalment els Bous de la Bisbal van fer un intent desmuntat de 5 de 6, una torre de 6, un 5 de 6 i van acabar amb dos intents desmuntats de 4 de 6 amb agulla i pilar de 4 por sota i pilar de 4.

 

La propera sortida de la colla serà dissabte vinent, a la tarda, a Gavà, on actuarà a la Diada de la Festa Major de Sant Pere amb les colles dels Castellers de Gavà, Castellers de Castellar del Vallès i Castellers de Viladecans. La Jove segueix treballant els castells de 7, tals com el 4 de 7 i el pilar de 5, objectius immediats per aquest estiu però sense estirar més el braç que la màniga.  

Castells bàsics de 6 a Valls

18 de juny de 2018

El passat dissabte 16 de juny, a les 18 h, la Jove de Vilafranca va actuar a la ciutat de Valls, a la Diada de la Il·lusíó, convidats per la colla castellera inclusiva dels Castellers de la Il·lusió. També eren a plaça els Xiquets d’Alcover i els Laietans de Gramenet.

 

La manca d’efectius per diferents compromisos va fer que la colla Jove assolís dos castells bàsics de 6, el 3 de 6 i el 4 de 6, juntament amb un pilar de 4 inicial i un pilar de 4 aixecat per sota. Encara hi van afegir pilar de 4 íntegre de dones i un altre pilar de 4 per celebrar l’aniversari d’un casteller. Tots els castells van ser assolits amb molta suficiència. La diada va tenir un caire festiu i de germanor entre les colles.

 

La propera sortida de la colla serà diumenge vinent, a la tarda, a la Diada de Sant Joan a Torredembarra, a Baix a Mar. La Jove retorna a una plaça important on hi va descarregar el primer 5 de 7 i espera poder descarregar la torre de 6 o bé el pilar de 5, objectius immediats de la tècnica, juntament amb els castells bàsics de 7 pisos que ja han començat a assajar. 

Actuació de Fires de Maig 2018 i Tibidabo

Bona actuació a Tremp

7 de maig de 2018

Ahir diumenge al migdia, la Jove de Vilafranca va actuar en solitari a la Fira de Primavera de Tremp. Després d’una cercavila de bèsties de foc, tenia lloc l’exhibició castellera on els vilafranquins descarregaven un pilar de 4 inicial, un 4 de 6 amb agulla, un 3 de 6 amb agulla (el primer de la temporada) i un 4 de 6. Tots els castells es van descarregar sense incidències i amb convicció, amb una nova canalla un xic lenta però molt decidida i segura. Per tancar la diada, la Jove va alçar tres pilars de 4 simultanis, fet que no succeïa des de feia algunes temporades.

 

La Jove va comptar amb les mans a la pinya d’una vintena de castellers de la nova colla dels Malfargats del Pallars, que està en formació i encara no han debutat a plaça. Els seus responsables van valorar molt positivament les sensacions que els hi aportava poder viure una diada castellera en primera línia, per sumar experiències castelleres en una zona de Catalunya amb poca tradició. També una desena de Vailets de Gelida van donar suport a la pinya de la colla vilafranquina, fet que és habitual entre agrupacions de 6 quan tenen alguna actuació més compromesa, pactant l’ajut entre elles per poder-la culminar amb més seguretat.

 

En definitiva, la primera sortida fora de Vilafranca va deixar sensacions molt positives i ve a confirmar el bon debut de la passada diada de Sant Jordi.

<< Nuevo campo para texto >>

Contacte

Colla Jove Xiquets de Vilafranca
C. Escorxador 19
08720 Vilafranca del Penedès

 

Correu electrònic: info@jovedevilafranca.cat

 
Telèfons de contacte:
- RRPP: 688 28 18 99
- President: 617 62 48 59
 

Junta 2019/2020

ÀREA SOCIAL

President

Manel Trias

Vicepresidena i RRPP:

Esther Heredia

Secretari:

Jaume Térmens

Tesorer:

Robert Picot

 

ÀREA TÈCNICA

Cap de Colla:

Bernat Costa

Sots-Cap de Colla:

Jacob Osorio

Cap de Pinya:

Montse Vallès

Tėcnica de Pinya:

Meritxell Gallego.

Equip de Canalla:

Andrea Romero 

Carla Romero

Meritxell Gallego

 

VOCALS

Àngela Valls

Jacobo Resino

Marc Gómez 

Montse Vallès 

 

 

SEGUEIX-NOS A:

Patrocinador

Col·laboradors